Het lijkt erop dat alles bestaat uit geluk en prestaties. Het lijkt erop dat de Oscar en de Golden Globe in haar carrière een patroon is … maar voor de ene rol moest ze met vier maten afvallen en voor de andere – om te trigger. Ze kende vernedering en pijnlijke kloof met degene van wie ze hield, en ooit stond op het punt het beroep te verlaten. Dus het is beter om met Anne Hatauay te praten over hoe de ster leeft, maar over het leven van een vrouw die een ster is geworden, gaat niet op haar pad, helemaal niet zoals langs de rode loper en eerder in sneakers dan op stiletto’s.

Misschien zijn ze hier allemaal Fransen … Of je zult meestal geen pauze nemen van de Oscar en de Golden Globe Laureates … of misschien is dit een geheime club van autisten … Ik denk het wel, kijkend naar Ann Hatauay, Die kalm praat met twee obers in het midden van een gezellige hal van een gezellige, in het Frans, het naaste “Cafe Luxembourg” op de hoek van Broadway en de 70th Street.

Ze zegt dat het hier vaak gebeurt en daarom hier vergaderingen maakt. Hij kent de obers, is zelfs vrienden van welke veel van haar collega’s-acteurs die volgens de Amerikaanse traditie worden verdiend door de obers … maar dan denk ik: wat als niemand aandacht besteedt aan de ster, omdat de Star zelf trekt dit soort aandacht niet op zichzelf? Omdat het zich openlijk en zonder pomp gedraagt? Haar gedachten soms vóór woorden, ze lacht breed, wrijft over haar neus, is duidelijk niet bang om make -up te beschadigen. Ja, het wordt niet waargenomen – waarom is hij een vrouw met zulke heldere kenmerken en huid, die gebruikelijk was om Alabastrova in de klassieke literatuur te bellen?

Anne Hatauay is de aard, buitenaardse geheimhouding. Daarom lijkt het erop dat haar elke vraag kan worden gesteld – ze zal niet stil zijn en niet beledigd zal zijn.

Psychologieën: je relatie met het publiek is behoorlijk dramatisch. Zelfs de term “Hathahater” (“het-Nanavitnik”) verscheen, en dit was bijna een massa-fenomeen

Viagra Soft Tabs

in sociale netwerken. Om de een of andere reden konden mensen je niet uitstaan ​​en beschuldigingen gieten: ze speelt zelfs als ze bedankt voor de prijs, ze is eerlijk gezegd ambitieus. Ze was de slechtst leidende ceremonie in de geschiedenis van Oscar … Ann, terwijl je de titel van “The Most Hated of the Stars” uitlegt, nog steeds in de pers lopen? Dit kan tenslotte niet anders dan je aanraken ..

Anne Hatauay: Nou ja, het raakte me natuurlijk aan! Ik kon niet begrijpen wat de oorzaak van agressie is. En het belangrijkste was dat ik boos was dat ik niet beter kon worden, omdat ik niet weet waar ik schuldig aan was! Maar het meest aanstootgevende was dat al deze gepassioneerde kaaswenkbrauw werd uitgebroken in ontkenning vanwege de rol van Fantina in de “Outcasts”. Maar ik wilde haar zo spelen dat ik de regisseur volledig heb uitgeput met oproepen en pesterijen! Deze rol is tenslotte voor mij … nou ja, zo persoonlijk!

Zie je, toen ik 7 jaar oud was, speelde mijn moeder deze rol in deze zeer muzikale. Het is onmogelijk om te vergeten hoe ik in de hal zat en alles was er op het podium, met mijn moeder. Ze stierf in die rol, maar op het podium was ze de moeder van iemand anders, en dit alles fuseerde voor mij in één ding en verdriet en solidariteit met een ander meisje dat haar moeder verloor … en bovendien was het de laatste Moeder rollende het, ze verliet de scène vanwege mijn broers. Ik besloot mezelf te wijden aan kinderen, mijn man. Ik wilde wat universele rechtvaardigheid herstellen: nu zal ik de snoepwikkel spelen, om mijn moeder voort te zetten, omdat ze geloofde dat ik een actrice moest proberen te worden … en dan heeft niets dit voorspeld!

Kassabon

De tegenstrijdige houding van de inwoner van Ann van het Amerikaanse publiek is eigenlijk een paradox. Omdat het een onvoorwaardelijke recordhouder is voor het aantal schilderijen – contante bureaus, waarin ze 36 jaar speelde. Dit waren “Hoe een prinses te worden”, “Hunchbacked Mountain”, “The Devil Wears Prada”, “Strain the Gyrus”, “Rachel Married”, “Alice in the Wonderland”, “Love and Other Medicines”, “Dark Knight : Revival of the Legend “,” Outcast “,” Interstellar “,” Intercouler “,” My Girlfriend – Monster “en” 8 Friends Ocean “. Dit is echt een uitzonderlijke prestatie dat een hele verdomd tientallen films met de deelname van één actrice in de top van bokskantoren gingen, omdat de laatste twee decennia voor de bioscoop niet zo kassa waren, omdat hij serieuze concurrenten had als een soort vrije tijd als een soort vrije tijd. De bioscoop is, maar, zo blijkt, is niet bij Hatauay.

Waarom is dit? Met mam, een actrice? En met uw uiterlijk?

Luister, nou, ik ben uit de Grange -generatie, ik ben opgegroeid in de jaren negentig. Met twee broers – ouder en jonger dan ik. Ik protesteerde, haatte mezelf en beweerde me tegelijkertijd. De Tinegeriaanse rel van hormonen – depressie, aanvallen van woede en haat tegen zichzelf. En als gevolg daarvan – voor alle anderen. En ik was niet verschenen, nou, dat wil zeggen, ik heb er helemaal geen rekening mee gehouden. Maximaal 14 jaar liep ik in shirts Mike, een oudere broer, en in Martessen. Ze keek naar zichzelf van de kant naar de laatste klasse van de school en verzachtte op de een of andere manier haar uiterlijk-er was tenminste geen zichtbaar protest tegen al het bestaande.

Toen kreeg mijn moeder het idee dat ik misschien een actrice kon worden … en ik vond haar leuk. Ze creëerde voor mij een gevoel van prospects, of zoiets. Sindsdien ben ik kalm geweest over mijn … fysieke belichaming. En ook voor meningen over jezelf. Hoewel die golf van agressie me natuurlijk pijn deed. Maar … na haar begon ik te kijken naar dingen die meer nuchter, gemakkelijker, rechter of zoiets hebben. Ik ben gerijpt. Ik realiseerde me dat iedereen zich niet voor me zal verheugen. Mijn overwinningen zijn niet verplicht om met iemand op te wekken, behalve ik, mam-dad, broers, beste vrienden en lucky! -Husband die gewoon een furieuze fan is.

Ik realiseerde me plotseling dat het publiek eerlijk gezegd in slechts één geval sympathie uitte: ik barstte in tranen uit voor de camera’s toen mijn vriend werd gearresteerd voor financiële fraude met zes en een half miljoen (Italiaanse zakenman Raffaello Faulleri werd gevangen in 2008 in 2008. – ca. ED.)). En opnieuw-maar vooral, maar dan, in de omstandigheden van de innavigy, besefte ik dat ik echt nep: om in de stralen van de Sofis te leven, moest ik doen alsof ik degene was die kon leven in de stralen van Sofis. Maar ik ben niet erg aangepast aan hen. En in feite blijkt dat glorie niet mijn stijl is.

Leave a Reply